Partners


Samen kom je verder! Daarom zijn wij blij om langdurig en effectief samen te werken met onze partners. De beste materialen en begeleiding worden mede mogelijk gemaakt door deze samenwerkingen.


CyclingLab

Cyclinglab is een team van bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, een sportarts en sportdiƫtist. Wij staan voor jou klaar om je te helpen jouw doel te bereiken. Met een indoor trainingscentrum, trainingsbegeleiding en diensten als inspanningstesten en bikefittings bieden wij de wetenschappelijke kennis aan voor wielrenners op elk niveau.


Ciclovation

CICLOVATIONā„¢, the emergent brand from HUANGS SMART CYCLING, INC., is dedicated to offering a comprehensive, one-stop solution for premium, high performance bicycle products that are competitively priced.


Cube

Cube is een zeer bekend en wereldwijd gewaardeerd fietsenmerk van hoge kwaliteit. De ploeg rijdt dit seizoen 2022 op de Cube Agree; C:62 Flashwhite Carbon. Een raspaardje in optima forma. We zijn blij met de samenwerking voor de lange termijn.


Vittoria

Racebanden; binnen en buiten banden. WPGA rijd op de beste banden van dit topmerk.


Stages

Stages Cycling has been in the cycling technology business for over ten years, with dozens of our employees bringing vast industry expertise to launch and drive the company. Stages is the global leader in commercial indoor bike and power meter production.


Frias Food Coaching

Ben jij klaar om te ervaren wat het effect van voeding is op je gezondheid, gevoel en sportprestaties? Samen met mij kan jij je voeding en gezondheid naar het hoogste niveau toebrengen.