Sponsoren


Wij streven ernaar een springplank te zijn voor jong wielertalent. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de actieve bijdragen van onze sponsoren. Mede door hun help zijn wij in staat om op nationaal en internationaal niveau een bijdrage te leveren in het wielerpeleton!


Spel in Control BV

Dit bedrijf is moeder bedrijf van Implacement Holding; hieronder bevind zich Implacement Projecten ( reintergratie), Implacement Services ( beveiliging) en Match 5 ( pay roll, detachering en uitzenden).


Pride Capital Partners

Pride Capital is een snel groeiend financieringsbedrijf binnen de commerciële sector. Zowel bedrijven als particulieren kunnen via Main deelnemen aan Mezzannines. Vanuit een grote gedrevenheid zorgen zij voor positieve resultaten bij de verschillende investeringen. Interessant voor bedrijven en particulieren.


Match5

Uitzenden en detacheren is hun vak. Binnen Amsterdam een aantal gerenommeerde opdrachtgevers waaronder G4S, Plaatsing van personeel voor korte opdrachten maar ook voor een langere detachering. Het bedrijf draagt de wielersport een zeer warm hard toe.


Biemme

Biemme is een kwalitatief goede kleding uit Italië. We zijn blij dat we met het merk afspraken hebben kunnen maken. De kleding zit goed en is "echte racekleding", mooi aansluitend en van zeer goede kwaliteit. De afspraken voor de lange termijn verheugd ons zeer.


Sunrace

Sunrace is een leverancier van racefietsonderdelen van een hoogwaardige kwaliteit. Sunrace verzorcht voor de wielerploeg de kettingen en cassettes . Naar grote tevredenheid van renners en mecaniekers.


Neon

Neon Optic are sunglasses driven by a strong mission, to radically innovate winter-sports production and market.


Natusport

Hoogwaardige voeding welke zorgen voor een optimale balans voor, tijdens en na de wedstrijd.
Herstelbevordering: whey Protein isolatie 97%; deze herstel drank bevat 97% aan eiwitten, dat zorgt voor spieropbouw na zware inspanning.
Sportvoeding: Energy performance Gel, verzorgt het lichaam tijdens de wedstrijd razendsnel van extra energie; Glucose, Fructose en verschillende soorten suikers


Berk

Berk composites is company involved in manufacturing bike carbon parts seatpost, saddle/seatpost integrated combos, saddles and last but not least we manufacture one of the lightest bike frames around. We take a great pride in presenting most wanted custom made framesets on the market. And by “custom made”, we mean that no material, shape, colour, etc. is an obstacle.