Sponsoren


Dit zijn onze sponsoren.


Iveco Schouten

Iveco Schouten is hoofdimporteur van Iveco. Een zeer gerenommeerd en mondiaal merk voor vrachtwagens en bedrijfswagens.. Zeer bekend van Parijs- Dakar. WPGA heeft een fantastische koersbus aangeschaft, welke de klasse van het bedrijf uitstraalt.


Pride Capital Partners

Pride Capital is een snel groeiend financieringsbedrijf binnen de commerciƫle sector. Zowel bedrijven als particulieren kunnen via Main deelnemen aan Mezzannines. Vanuit een grote gedrevenheid zorgen zij voor positieve resultaten bij de verschillende investeringen. Interessant voor bedrijven en particulieren.


Sunrace

Sunrace is een leverancier van racefietsonderdelen van een hoogwaardige kwaliteit. Sunrace verzorcht voor de wielerploeg de kettingen en cassettes . Naar grote tevredenheid van renners en mecaniekers.


Buff

Buff is een zeer gerenomeerd producent van wielerkleding om je tegen de kou te kleden.


Spel in Control BV

Dit bedrijf is moeder bedrijf van Implacement Holding; hieronder bevind zich Implacement Projecten ( reintergratie), Implacement Services ( beveiliging) en Match 5 ( pay roll, detachering en uitzenden).


Pioneer

Vermogensmeters van een hoge kwaliteit. Renners van de wielerploeg rijden er mee, de sensoren worden op de cranck gemonteerd, aan beide kanten.Berk

topzadels


Uvex

Niet alleen een gerenommeerd merk voor wintersport maar ook voor Racehelmen. WPGA is blij met de sponsoring en rijdt met de racehelm van dit merk. Daarnaast gebruiken wij ook voor de tijdritten de speciale helmen voor dit onderdeel.


True Kinetix

True Bike: De beste indoor fiets. Voor effectieve binnen training.