Sponsoren


Wij streven ernaar een springplank te zijn voor jong wielertalent. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de actieve bijdragen van onze sponsoren. Mede door hun help zijn wij in staat om op nationaal en internationaal niveau een bijdrage te leveren in het wielerpeleton!


Spel in Control BV

Dit bedrijf is moeder bedrijf van Implacement Holding; hieronder bevind zich Implacement Projecten ( reintergratie), Implacement Services ( beveiliging) en Match 5 ( pay roll, detachering en uitzenden).


Pride Capital Partners

Pride Capital is een snel groeiend financieringsbedrijf binnen de commerciƫle sector. Zowel bedrijven als particulieren kunnen via Main deelnemen aan Mezzannines. Vanuit een grote gedrevenheid zorgen zij voor positieve resultaten bij de verschillende investeringen. Interessant voor bedrijven en particulieren.


Match5

Uitzenden en detacheren is hun vak. Binnen Amsterdam een aantal gerenommeerde opdrachtgevers waaronder G4S, Plaatsing van personeel voor korte opdrachten maar ook voor een langere detachering. Het bedrijf draagt de wielersport een zeer warm hard toe.


Biemme

Biemme is een kwalitatief goede kleding uit Italiƫ. We zijn blij dat we met het merk afspraken hebben kunnen maken. De kleding zit goed en is "echte racekleding", mooi aansluitend en van zeer goede kwaliteit. De afspraken voor de lange termijn verheugd ons zeer.


Sunrace

Sunrace is een leverancier van racefietsonderdelen van een hoogwaardige kwaliteit. Sunrace verzorgt voor de wielerploeg de kettingen en cassettes . Naar grote tevredenheid van renners en mecaniekers.


Neon

Neon Optic are sunglasses driven by a strong mission, to radically innovate winter-sports production and market. We are very happy that they will support the team.