Zondag 12 juni, WPGA rijdt 3 koersen.

Geschreven doorWPGA redactie,op juni 11, 2022

Op deze zondag 12 juni is WPGA actief op 3 fronten; In Italië voor de Giro U23, In Limburg voor de topcompetitiewedstrijd, de ronde van Limburg en in Roden voor de clubcompetitiewedstrijd, wielerweekend van Noordenveld. In totaal 18 renners op de fiets in koers. In de laatste wedstrijd wordt er gereden door; Raymond Splinter, Tristan Geleijn, Lucas van Hemert, Niels Reemeijer, Nils Boele en Yoell Leeflang; kortom een sterke ploeg. Door de organisatie is gevraagd combinaties te maken zodat de caravan niet te groot zou worden, WPGA heeft daarbij de samenwerking gezocht met Regioploeg Noord Holland. In Limburg is de ploeg groter en bestaat uit 7 renners; Tom Jonkmans, Joost Nat, Rindert Buiter, Tjalle de Bruin, Igor Baars, Finn Roumen en Hugo Kars. Een mooie opstelling voor een loodzware wedstrijd. Voor Italië zijn de volgende renners opgesteld; Wessel Mouris, Niek Voogt, Jelte Krijnsen, Bas van Belle en Bram Leerkes.

Naast de renners is er ook voor alle koersen begeleiding; Rene Kos, Bas Overdevest en Jos Raateland in Italie, Arthur van Dam, Bertus Roeleveld en vader Jeroen in Limburg en Marcel Witte, Kees Commandeur en Rogier Geleijn in Roden. Alsook ons materiaal ten volle ingezet. De Ivezo bus en de Skoda zijn in Italië, de Ford Mondeo en de Ford Bus in het zuiden en een gehuurde bus en de gezamenlijke ploegauto van regioploeg Noord Holland. Waarbij we in een uiterste noodsituatie nog gebruik hadden kunnen maken van de ploegleidersauto van WPGA-junioren.

Kortom, met zo’n koersdag weet je weer waarvoor je het allemaal doet en dat het ook soms niet erg is wanneer je het niet helemaal voor elkaar hebt. Helaas kan de ploeg in Roden geen gebruik maken van de wedstrijdwielen. We hopen op een mooie dag en goede resultaten van de verschillende ploegen; # Branie.


Geschreven doorWPGA redactie,op juni 11, 2022